Administratief medewerker Customer Support 

Zoek je een veelzijdige en klantgerichte rol waarin administratieve vaardigheden en telefonisch klantcontact samenkomen?

Dan is deze functie als Administratief medewerker iets voor jou!

Met jouw servicegerichte instelling krijg je de kans om je collega's van FP-Ruys te ondersteunen en een positieve bijdrage te leveren aan onze afdeling Customer Support.

In lijn met de groeiende behoeften van hun klanten en markttrends, is FP-Ruys momenteel bezig met een transitie richting digitale producten en diensten. Denk hierbij aan SAAS (Software as a Service). Deze nieuwe focus opent spannende mogelijkheden voor innovatie en het bedrijf is op zoek naar teamleden die enthousiast zijn om mee te groeien in deze digitale transformatie.

AdobeStock_602887449.jpeg

Dit ga je doen als Administratief medewerker CS (NL/FR)

Als Administratief Medewerker (NL/FR) speel je een belangrijke rol in het waarborgen van een uitstekende klantenservice-ervaring. Naast het afhandelen van calls en inkomende mails, ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken die bijdragen aan de efficiënte werking van de afdeling.

Je beheert en verwerkt klantgegevens en sales- en supply orders, waarbij je ervoor zorgt dat alle informatie up-to-date en accuraat is. Door je zorgvuldige aanpak draag je bij aan het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze klanten.

Naast klantgegevens, ben je ook verantwoordelijk voor het verwerken van facturen en creditnota's. Je zorgt ervoor dat deze financiële processen vlekkeloos verlopen en houdt daarbij rekening met de geldende richtlijnen en procedures.

Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het verzorgen van de contractadministratie. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en archiveren van contracten met klanten. Je zorgt ervoor dat alle contractuele verplichtingen correct worden vastgelegd en nagekomen. 


Hoe we jouw functie gaan waarderen

Een uitdagende baan, in een branche die volop in beweging is met vanzelfsprekend een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Wij vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! Daarom werken wij met elkaar aan een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar samenwerken, ontwikkelen en elkaar stimuleren hoog in het vaandel staat.

Verder bieden wij jou:

  • De vrijheid om de functie naar een hoger niveau te tillen op jouw manier;
  • Een salaris tussen de € 2400,- tot € 3000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • Werklaptop en headset;
  • Een baan voor 32 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 12 ADV o.b.v. 40-urige werkweek;
  • Training & persoonlijke ontwikkeling want alleen als je groeit, groeit FP Ruys


Waar kom je te werken

FP-Ruys maakt deel uit van de FP-Group. Een beursgenoteerd bedrijf dat actief is in meer dan 50 landen wereldwijd. Op grond van ruime 95-jarige ervaring, beschikt FP-Group over unieke kennis. Wat ooit begonnen is als belangrijkste speler wereldwijd in de frankeermachines en inmiddels doorontwikkeld is naar een expert op het gebied van veilige digitale communicatieprocessen voor mail en zakelijk communicatie. Zo blijven wij ons bezighouden met het optimaliseren en verbeteren van processen.

Vanuit ons kantoor in Den Haag werk je samen met een energiek team van 20 collega's, waarbij we jouw initiatieven actief stimuleren en waarderen. Je werkt nauw samen met sales en marketing collega's, waarmee je een hecht team vormt dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden binnen deze afdelingen.

Bij ons heerst een positieve teamgeest, waar we de vrijdagmiddagborrels, gezamenlijke lunches en diverse teamuitjes zeker niet overslaan! We geloven in een goede balans tussen werk en plezier, en streven ernaar om als team successen te vieren en samen te groeien. Na inwerken is het mogelijk om hybride te werken.

Wil je verder praten over de functie? Graag!

De collega die wij zoeken is communicatief sterk, klantgericht en heeft een passie voor digitale marketing. Je bewaakt de kwaliteit met de klant als focus en je bent enthousiast en bereid om collega's te helpen in onze transitie naar een meer digitale aanpak.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Franse taal;
  • Kennis van MS-office;
  • Voorkeur ervaring met Exact Synergy.

Het recruitmentproces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Carli Burggraaf.-Corporate Recruiter via mail werkenbij@ruys.nl of per telefoon via 06-14275290

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de solliciteer button. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.