Luchtreinigers

Winix Zero

Krachtig. Intelligent.

Winix Zero Pro

Krachtiger. Intelligenter.

WINIX-ZERO-Pro_Office-2.png

Creëer een gezonde werkomgeving.

Mensen brengen een groot deel van hun tijd door op de werkvloer. De binnenlucht raakt snel vervuild, en vooral nu is schone lucht belangrijker dan ooit tevoren. Een luchtreiniger of luchtzuiveraar draagt bij aan een gezonder binnenklimaat. Deze verwijdert pollen, bacteriën, allergenen en meer uit uw kantoor of woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laat uw gegevens achter, en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wist u dat de Arbo een minimale luchtverversing van 30 m³/uur adviseert?

Reinigt 99,99% van de kleinste deeltjes

Een WINIX luchtreiniger maakt gebruik van een voorfilter, een koolstoffilter, een True HEPA-filter en PlasmaWave ® technologie. Deze neutraliseert virussen, bacteriën, allergenen en meer door ionisatie waarbij geen ozon vrijkomt. Dit maakt de WINIX technologie beter dan andere technologieën.

WINIX-Zero-Pro-Office-3.png

Gecertificeerd en bekroond.

WINIX ontwikkelt en produceert al sinds 1973 duurzame en innovatieve oplossingen voor schone lucht in kantoren en woningen. Deze geschiedenis en expertise maakt WINIX een van de oudste en meest erkende merken op het gebied van luchtreiniging.

WINIX luchtreinigers zijn getest en gecertificeerd door onderzoeksbureaus zoals ECARF en Allergy UK. Dit betekent dat u wordt gegarandeerd van een luchtreiniger die de kwaliteit van uw binnenlucht écht verbetert. Naast de ongeëvenaarde kwaliteit, zijn de luchtreinigers van WINIX bekroond met het prestigeuze Reddot Design Award.

Certificaties-WINIX-luchtreinigers.png

Wist u dat mensen gemiddeld 93% van de tijd binnen doorbrengen?

Voor ruimtes tot 99m²

De WINIX ZERO is een intelligente luchtreiniger met een viervoudig filtersysteem, geschikt voor het reinigen van de lucht in ruimtes (thuis of op kantoor) tot 99m².

Liever advies op maat? Klik hier

Voor ruimtes tot 120m²

De Winix Zero Pro is een krachtige, intelligente luchtreiniger met een viervoudig filtersysteem die de lucht reinigt in ruimtes (thuis of op kantoor) tot 120m².

Liever advies op maat? Klik hier.

WINIX-Zero-Pro-Office-1.png

Advies op maat.

Laat het rekenwerk over aan ons. Wij inventariseren eerst uw wensen, analyseren uw werkomgeving en berekenen het aantal benodigde machines om een gezond binnenklimaat te creëren. Tot slot ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte aan of bel ons op (088) 789 71 23.