Over ons

Maak kennis met ons! 

fp-berlin.png

Een 100+ jaar oude geschiedenis

FP-Ruys bestaat al sinds 1904 en levert frankeermachines en andere postverwerkingsmachines sinds 1923, een geschiedenis van ruim 110 jaar.

Wij bedienen in Nederland ruim 10.000 klanten en hebben een landelijk netwerk van service monteurs. Wij zijn dus altijd dicht bij u in de buurt. FP-Ruys Nederland is gevestigd in Den Haag.

FP-Ruys maakt deel uit van de FP Groep. FP is beursgenoteerd en wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Op grond van meer dan 95 jaar ervaring, beschikt FP over unieke kennis. Wat frankeersystemen betreft is FP wereldwijd één van de belangrijkste spelers en daarnaast expert op het gebied van veilige digitale communicatie processen voor mail en zakelijk communicatie. Zo houden wij ons bezig met het optimaliseren en verbeteren van processen.


FP-Ruys staat midden in de maatschappij

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Voor de mensen van FP-Ruys is dit een belangrijk onderwerp. Zowel formeel als informeel wordt er regelmatig over deze thema's gesproken. Wat we doen:

  • CO2 neutrale postbezorging
  • Groene stroom
  • Grondstofvriendelijke verwerking oude machines (cradle to cradle). Het afval van FP-Ruys wordt gescheiden afgevoerd en we gebruiken voor het schoonmaken van onze machines een speciale bio spoelbak.
  • Omschakeling van rode naar blauwe inkt voor frankeermachines. Blauwe inkt is minder milieubelastend, omdat het geen fluorescerende bestanddelen bevat.
fprecycle.png
StibatPartner-NL.png