Mailcredit

MailCreditBox.png
MailCredit is een gebruiksvriendelijk software-oplossing voor een eenvoudige verbinding met het TeleDataCenter.

Verbindt uw frankeermachine via het internet

Mailcredit is een softwarepakket voor de frankeermachines Mymail, Ultimail en Optimail30 Netset2.

Met MailCredit koppelt u uw frankeermachine eenvoudig aan uw computer, zodat u via internet verbinding kunt maken met het TeleDataCenter (TDC) van FP Francotyp voor het opwaarderen van uw frankeertegoed.

U kunt een installatiekit voor Mailcredit bestellen via onze serviceafdeling, telefoon (088) 789 72 22.

Waarom verbinden?

De frankeermachine moet een aantal maal per jaar verbinding maken met het TeleDataCenter (TDC). Tijdens deze verbinding kunt u frankeertegoed laden en wordt gebruiksinformatie uitgewisseld met Bpost. Deze maandelijkse verbinding garandeert het veilig gebruik van de frankeermachine, in het geval van diefstal of misbruik kan de machine eenvoudig worden geblokkeerd.

Afhankelijk van uw machine kan de verbinding gemaakt worden via een analoge tefoonlijn, via het internet of via een GSM modem.
3 stappen plan voor het installeren van Mailcredit

  1. U installeert de software op uw PC
  2. U sluit de frankeermachine aan op de USB poort van uw PC
  3. De frankeermachine maakt via uw PC over het internet verbinding met het TeleDataCenter

Deze snelle internetverbinding vervangt de verbinding via het analoge modem van de frankeermachine. U bent dus niet langer afhankelijk van de analoge telefoonlijn. Het laden van frankeertegoed verloopt met MailCredit eenvoudiger en sneller dan via het modem.

U kunt de software voor MailCredit via deze pagina downloaden. Een connectiekit met de juiste aansluitkabels kunt u bestellen bij FP-Ruys via (088) 789 72 22.

Downloads


Download MailCredit

U kunt kosteloos Mailcredit downloaden (zip-bestand).

USB driver download
Profilic USB to Serial driver PL2303 voor windows

Servicepack
Voor de juiste werking van MailCredit moet MICROSOFT.NET framework 3.5 Service Pack 1 op uw PC geïnstalleerd zijn. U kunt Service Pack 1 hier kosteloos downloaden.