Wat is een frankeermachine?


Een frankeermachine werkt als eens postzegelprinter en zorgt voor een professionele frankering van al uw post. Door de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd het juiste tarief. Met een frankeermachine kunt u alle soorten post verwerken. Normale brieven, maar ook facturen, dikke omslagen, aantekende brieven en pakketjes.

Daarnaast kunt u fors besparen op uw portokosten. U kunt tot wel 12% besparen per poststuk.

Benieuwd naar de prijzen?

Bel (088) 789 71 23 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of stuur het formulier in. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Wij zullen uw gegevens niet voor marketingdoeleinden gebruiken.

FP-Ruys uw frankeerspecialist

Frankeermachines laten uw bedrijf groter lijken

Versterk uw imago bij uw klanten door gebruik te maken van professionele frankering. U kunt naast het frankeertegoed ook uw logo plaatsen of een marketingboodschap. Zo maakt u optimaal gebruik van de communicatiekracht van uw poststuk.

FP-Ruys uw frankeerspecialist

Geen gedoe met postzegels

Met een frankeermachine hoeft u nooit meer naar het postkantoor voor postzegels. De frankeermachine maakt via internet automatisch contact met PostNL en laadt dan uw tegoed in de machine.

Door het gebruik van de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd het juiste tarief.

Wat is een frankeermachine?
FP-Ruys uw frankeerspecialist

Frankeermachines frankeren alle soorten post

Aangetekende brieven, pakketjes, dikke omslagen, gewone brieven, facturen. U kunt ze allemaal met een frankeermachine frankeren.

FP-Ruys uw frankeerspecialist

Frankeermachines zijn onmisbaar in de postkamer

Door gebruik te maken van frankeermachines bespaart u kosten op meerdere vlakken. Behalve een besparing op portokosten bespaart u ook op personeelskosten. Frankeren met een frankeermachine gaat snel en efficiënt en voorkomt fouten.

enveloppen met frankeerstempel
FP-Ruys uw frankeerspecialist

Interesse?

Wilt u weten hoe een frankeermachine kan zorgen voor een professionele, eenvoudige en snelle frankering van uw post? En een forse besparing op uw portokosten?

Bekijk het volledig assortiment van FP-Ruys.

U kunt ook direct contact opnemen met ons deskundige salesteam via (088) 78 97 123 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op met FP-Ruys voor een deskundig advies.