Waarom kiezen voor FP-Ruys?


Kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak

FP-Ruys is specialist op het gebied van postverwerkende machines. We bieden een breed pakket producten voor het frankeren en couverteren (vouwen, vullen en sluiten) van uw post.

FP-Ruys werkt continue aan het ontwikkelen van nieuwe technieken en machines. In 2015 hebben wij de PostBase Mini op de markt gebracht. Een geheel digitaal werkende frankeermachine met een touchscreen en "one button" werking. De Mini werkt net zo simpel als uw smartphone en heeft geen analoge telefoonlijn nodig voor het opladen van frankeertegoed.

Onze frankeermachines worden ontworpen en geproduceerd in Duitsland door onze eigen ingenieurs. We kunnen dus spreken van echte Duitse kwaliteitsproducten. Onze frankeermachines hebben terecht diverse prijzen gewonnen, voor design, kwaliteit én gebruiksgemak.

fp-ruys-uw-frankeerspecialist

Service

Voor FP is een langdurige klantrelatie belangrijk. Wij doen er alles aan om u een goede service te geven. Bij vragen, problemen of storingen kunt u eenvoudig contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, of uw vraag wordt beantwoord.

We hechten groot belang aan een goede bereikbaarheid. U kunt uw vragen stellen via telefoon, e-mail en via onze de servicepagina op deze website. Wij streven naar een korte responstijd.

FP heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.
fp-ruys-uw-frankeerspecialist

De pluspunten van FP-Ruys

checkbox-thumb  FP-Ruys levert gebruiksvriendelijke en innovatieve machines.
checkbox-thumb  FP-Ruys heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.
checkbox-thumb  Bij FP-Ruys kunt u machines kopen of huren/leasen voor een laag maandbedrag.
checkbox-thumb  Bij FP-Ruys krijgt u een flexibel contract met een looptijd vanaf 1 jaar.
checkbox-thumb  Bij FP-Ruys kunt u eenvoudig inkt en etiketten voor uw machines bestellen.

FP-Ruys ontwikkelt klantvriendelijke en innovatieve frankeermachines.

Wij bieden twee soorten frankeermachines: de Postbase Mini voor kleinere postvolumes (tot 30 brieven per dag) en de PostBase voor grotere volumes (vanaf 20 à 30 brieven per dag). Voor het snel & efficiënt vouwen, vullen en sluiten van uw uitgaande post hebben we een ruim assortiment couverteermachines.

Daarnaast vindt u bij FP-Ruys groot assortiment producten voor het verwerken van uw documenten en post, zoals vouwmachines, enveloppenopeners, enveloppensluiters, adresseerprinters, postverzendtassen en postwagens.

Als specialist op het gebied van postkamermeubilair heeft FP-Ruys een ruim assortiment aan sorteerunits, verdeelstations, postzakhouders en werktafels. Zo kan FP-Ruys de inrichting van uw postkamer geheel verzorgen.

fp-ruys-uw-frankeerspecialist
Bel FP-Ruys voor uw service-vragen

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Wilt u weten hoe onze postverwerkende machines uw postproces kunnen verbeteren? En hoe onze machines kunnen zorgen voor een kostenbesparing?

Neem dan contact op met onze vriendelijke salesteam. Bel ons voor advies of een vrijblijvende offerte (088) 789 71 35. Of vraag binnen één minuut een offerte aan via:

Offerte frankeermachine
Offerte couverteermachine
Offerte producten postkamer