Stempeldesigner PostBase


Bestel frankeerstempels voor uw PostBase

Maak optimaal gebruik van uw PostBase frankeermachine door het toevoegen van een of meerdere frankeerstempels aan elk poststuk. U kunt kiezen uit:

 • Een adresstempel (verplicht)
 • Een publiciteitsstempel (plaatje, logo of tekst)
 • Een tekstbericht

Bestel eenvoudig uw publiciteitsstempel of adresstempel door het invullen van het formulier op deze pagina.

Uw stempel wordt binnen twee weken in uw PostBase geladen. Zodra uw stempel gereed is ontvangt u van FP-Ruys een bericht met instructie hoe u de stempel kunt activeren.

persoonlijk frankeren, voeg extra communicatiekracht toe aan uw envelop
FP-Ruys - uw frankeer en couverteer specialist

Hoeveel stempels kunt u afdrukken?

Met een Postbase Mini kunt u een adresstempel en een reclamestempel óf een tekstbericht afdrukken. Met een Postbase kunt u een adresstempel en twee reclamestempels afdrukken, of een reclamestempel en een tekstbericht.

Geen PostBase?

Heeft een andere frankeermachine? Bijvoorbeeld een Mymail, T1000, Optimail of Ultimail frankeermachine? Bestel uw stempels dan met de stempeldesigner voor frankeermachines.

FP-Ruys - uw frankeer en couverteer specialist

Adresstempel

Het toevoegen van een adressstempel aan uw poststuk is verplicht gesteld door PostNL. Het linkerstempel toont uw retouradres voor onbezorgbare post. Het rechterstempel toont de frankeerwaarde, de verzenddatum en het registratienummer van uw frankeermachine.

Reclamestempel

Voor slechts € 49,- kunt u een reclamestempel bestellen. Versterk de communicatieve kracht van uw post met een bedrijfslogo of reclamestempel. U kunt zelf een stempel ontwerpen of  uw logo gebruiken.

Wij bieden ook standaardstempels aan.

Tekstbericht

Met een Postbase frankeermachine kunt u zelf gratis tekstberichten aanmaken en wijzigen. Zo vaak u wilt. U kunt zelfs per brief een persoonlijk boodschap toevoegen. Het tekstbericht komt links van uw bestaande afdruk op de envelop. Het lettertype voor het bericht is standaard. 

Adresstempel frankeermachine FP-Ruys
reclame-stempl-volg-ons-op-twitter
Voeg extra communicatiekracht toe aan uw post met een gratis tekstbericht
FP-Ruys - uw frankeer en couverteer specialist
Voorbeeld publiciteitsstempel voor uw frankeermachine

Reclamestempel (eigen ontwerp)

Het ontwerp voor uw reclamestempel of uw logo kunt u eenvoudig toevoegen aan het bestelformulier. Wij maken de publiciteitsstempel voor u op maat.

Het ontwerp kunt u digitaal aanleveren als pdf, jpg, tif, of als Photoshop bestand. Om een mooie scherpe stempelafdruk te krijgen moet het ontwerp een minimale resolutie van 300 dpi hebben. Het reclamemateriaal mag altijd in een hogere resolutie of groter formaat worden aangeleverd. Aanleveren in een lagere resolutie of kleiner formaat resulteert in een onscherpe stempelafdruk.

Stempelformaat: 4,61 cm breed en 2,46 cm hoog
Resolutie: 300 dpi

Met dit formulier kunt u een bestand van max. 1 mb meesturen. Is het bestand van uw ontwerp groter dan 1 MB? Stuur het bestand dan na het verzenden van dit formulier naar service@fp-ruys.nl, onder vermelding van "Bijlage bij bestelling reclamestempel", samen met uw contactgegevens.

Formaat reclamestempel frankeermachine FP-Ruys
FP-Ruys - uw frankeer en couverteer specialist

Kosten per stempel

Adreswijziging: afhandeling en nieuw adresstempel

Voor de administratieve afhandeling van de verhuizing van uw organisatie en frankeermachine rekenen wij 195,- administratie- en productiekosten. Heeft u uw verhuizing al aan ons doorgegeven? Dan kunt via onderstaand formulier een nieuw adresstempel bestellen.

Als u uw verhuizing nog niet aan ons heeft doorgegeven kunt u ook het serviceformulier Wijziging(en) doorgeven gebruiken. U kunt dan tegelijkertijd een nieuw adresstempel bestellen.

Reclamestempel en internetstempel

Een nieuw reclamestempel kost 49,-.

Uw stempel wordt binnen twee weken in uw PostBase geladen. Zodra uw stempel gereed is ontvangt u van FP-Ruys een bericht met instructie hoe u de stempel kunt activeren.

FP-Ruys - uw frankeer en couverteer specialist

Bestel uw frankeerstempel

Voor het maken van een adresstempel voor de PostBase gebruiken wij de adresvelden uit dit formulier (postcode en bijbehorend straatnaam-nummer of postbusnummer).

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, tif, eps, png, eps, pds.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Contact met FP-Ruys

  Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Telefoon (088) 789 72 22.

  bel mij terug fp-ruysBel mij terug
  stuur een bericht naar fp-ruysStuur een bericht
  storing-24Storing melden