Offerte aanvragen frankeermachine


Een frankeermachine frankeert uw dagelijkse post en pakketten snel, nauwkeurig en voordelig. Met een frankeermachine kunt u alle soorten post verwerken. Daarnaast kunt u fors besparen op uw portokosten. Voor binnenlandse zendingen bespaart u 12% op uw portokosten.

Een frankeermachine van FP-Ruys is al rendabel vanaf 10 poststukken per dag. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor een frankeermachine.

Uw vrijblijvende aanvraag

Het aanvragen van een offerte kost u minder dan een minuut en is geheel vrijblijvend. U ontvangt binnen 1 werkdag een passende offerte.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Postbase Mini

"Wij zijn bijzonder tevreden over de frankeermachine van Fp-Ruys. Onze poststukken worden sneller verwerkt en het ziet er ook een stuk netter uit naar onze klanten. De service is ook erg goed bij jullie en wij hopen op nog een langdurige samenwerking."

 • Thuisborg

"We waren op zoek naar een nieuwe couverteermachine en frankeermachine en hebben deze gevonden bij FP-Ruys. Naar aanleiding van onze wensen hebben we een goede keuze kunnen maken. Proefplaatsing is optioneel. Prijstechnisch liggen ze goed in de markt in combinatie met een goede kwaliteit en service."

abus-logo  Bryan Vermeulen - ABUS Kraansystemen BV

Fp-Ruys geeft u graag deskundig en vrijblijvend advies over de aanschaf van een frankeermachine

 Wat kan een frankeermachine voor u betekenen?

Een frankeermachine werkt als eens postzegelprinter en zorgt voor een professionele frankering van al uw post. Een frankeermachine frankeert uw dagelijkse post en pakketten snel, eenvoudig en voordelig. Door de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd precies het juiste tarief. Met een frankeermachine kunt u alle soorten post verwerken. Normale brieven, maar ook facturen, dikke enveloppen, aantekende brieven en pakketjes.

Daarnaast kunt u fors besparen op uw portokosten. Voor binnenlandse zendingen bespaart u 12% op uw portokosten. Zo is een frankeermachine van FP-Ruys al rendabel vanaf 10 brieven per dag.

Voordelen van een frankeermachine

 • U bespaart 12% op uw portokosten
 • Uw frankeertegoed kunt u via internet opladen
 • U frankeert nooit teveel of te weinig
 • Uw post ziet er professioneel uit
 • Uw post valt extra op door plaatsing van uw logo en marketingboodschap

De frankeermachines van FP-Ruys

 • checkbox-thumb Bij FP-Ruys huurt u al een frankeermachine vanaf 19,95 per maand.
 • checkbox-thumb Bij FP-Ruys is een frankeermachine al rendabel vanaf 10 brieven per dag.
 • checkbox-thumb Bij FP-Ruys krijgt u een flexibel contract met een looptijd vanaf 1 jaar.
 • checkbox-thumb FP-Ruys levert gebruiksvriendelijke en innovatieve frankeermachines.
 • checkbox-thumb FP-Ruys heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.

Wij bieden twee soorten frankeermachines: de nieuwe Postbase Mini voor kleinere postvolumes (rendabel vanaf 10 brieven per dag) en de Postbase voor grotere volumes (vanaf 20 á 30 brieven per dag).

Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

Een frankeermachine kan uw onderneming heel wat tijd en geld besparen. Bent u op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u graag deskundig advies. Bel ons direct voor een vrijblijvend advies: (088) 789 71 35. Of vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina.

Wij gebruiken uw contactgegevens om contact met u op te nemen en u de benodigde informatie te geven voor een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. Uw persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk bewaard en zal niet worden gebruikt op een wijze waar u geen toestemming voor heeft gegeven.