Klanten & referenties


FP-Ruys heeft in Nederland en België ruim 20.000 klanten. Op het gebied van frankeermachines zijn we marktleider in de Benelux.

Wij zijn bijzonder blij en dankbaar voor de goede relatie die wij onderhouden met onze klanten.

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

Enkele van onze klanten:

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Na een goed en duidelijk advies van Sabine hebben we een andere frankeermachine besteld. Onze oude machine hadden we al 10 jaar en waren toe aan een modernere versie. Frankeermachine is in gebruik genomen en werkt super. Erg blij mee! Super vriendelijk, goede service, duidelijke uitleg en veelal dezelfde contactpersoon, wat erg prettig is."

aeres_bedrijven_centrum_klant_van_fp-ruys     Miranda Stijf - Aeres Bedrijvencentrum

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Onlangs een frankeermachine ontvangen via FP-Ruys en we zijn er super blij mee! Ook over de service zijn we erg te spreken. Altijd vriendelijk en er wordt snel gereageerd. Ook fijn dat er wordt meegedacht en de afspraken nagekomen worden!"

de-onderlingen-logo     Ilja Porsius | de Onderlingen - financiële dienstverleners in de buurt

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Na goed advies hebben we een andere (snellere / stillere) frankeermachine besteld. Deze moest worden aangesloten op een internet verbinding i.p.v. een telefoonlijn.
Ik wil echt een heel groot compliment geven voor de medewerk(st)ers van FP-Ruys: super vriendelijk, verstand van zaken, goed bereikbaar en bijna altijd dezelfde medewerkster aan de telefoon die meteen weet wie je bent. Hierdoor was het aansluiten en in gebruik nemen van de nieuwe frankeermachine erg gemakkelijk.”

crematorium-tilburg-logo  Arno Brouwer - Crematorium Tilburg

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Onze verouderde frankeermachine werkte niet meer, door een omschakeling van analoog naar internet-telefoon. De helpdesk kon mij helaas na verschillende pogingen niet meer helpen. Ook de leverancier van de telefonie zag door de bomen het bos niet meer...

Advies van de helpdesk: bel de Sales-afdeling van FP-Ruys voor een frankeermachine die op internet functioneert. Dames van de Sales-afdeling gesproken, allemaal even vriendelijk en spontaan, goed, eerlijk advies & duidelijke afspraken. Nadat de machine besteld was werd deze binnen 1 week geleverd, wel zelf installeren maar met de bijgeleverde instructies was dit geen probleem (dankzij onze ict-kenner).

Wat ik ook een goed idee vond was dat de doos waarin de nieuwe frankeermachine geleverd was, ook gebruikt kon worden voor het opsturen van de " oude" frankeermachine.
Door een e-mail te sturen werd de oude ook nog opgehaald! Top! De PostBase is makkelijk in gebruik, werkt sneller en is bijna geruisloos.

mc-doit-logo1    McDo-It Charlotte de Gans

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Wij hebben een PostBase frankeermachine van FP-Ruys. Door de frankeermachine besparen we tijd, hebben we inzicht in de kosten, en frankeren we altijd het juiste bedrag door differentieel wegen. Wij zijn blij met FP-Ruys als leverancier, ze hebben een goede snelle service en een goed prijsniveau. We werken goed met ze samen."

allround_cargo_handling Allround Cargo Handling

 

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"Wij zijn bijzonder tevreden over de frankeermachine van FP-Ruys. Onze poststukken worden sneller verwerkt en het ziet er ook een stuk netter uit naar onze klanten. De service is ook erg goed bij jullie en wij hopen op nog een langdurige samenwerking."

logo-thuisborg Thuisborg

Klanten en klant referenties van FP-Ruys

"We waren op zoek naar een nieuwe couverteermachine en frankeermachine en hebben deze gevonden bij FP-Ruys. Naar aanleiding van onze wensen hebben we een goede keuze kunnen maken. Prijstechnisch liggen ze goed in de markt in combinatie met een goede kwaliteit en service."

abus-logo  Bryan Vermeulen - ABUS Kraansystemen BV