Frankeerstempel frankeermachine bestellen


Bestel uw frankeerstempels

Maak optimaal gebruik van uw frankeermachine door het toevoegen van een of meerdere frankeerstempels aan elk poststuk. Bestel eenvoudig uw publiciteitsstempel/reclamestempel of adresstempel door het invullen van het formulier op deze pagina. De stempel wordt binnen twee weken naar uw locatieadres verzonden.

U kunt kiezen uit:

- Een adresstempel (verplicht)
- Een reclamestempel (plaatje, logo of tekst)

De stempeldesigner is voor de volgende frankeermachines: Mymail, T1000, Optimail, Optimail 30 Netset 1, Optimail 30 Netset 2, Ultimail.

Weet u de naam niet van uw model frankeermachine? Op de pagina frankeermachines ziet u een overzicht van al onze modellen.

frankeerstempel - free delivery
frankeerstempel - handle with care
stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel

Heeft u een PostBase frankeermachine of een PostBase Mini? Bestel uw stempels dan met de stempeldesigner voor de PostBase.

stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel
Bestel eenvoudig uw adresstempel van PostNL voor uw frankeermachine

Adresstempel

Het toevoegen van een adressstempel aan uw poststuk is verplicht gesteld door PostNL. Het linkerstempel toont uw retouradres voor onbezorgbare post. Het rechterstempel toont de frankeerwaarde, de verzenddatum en het registratienummer van uw frankeermachine.

Bestel nu eenvoudig uw publiciteitsstempel voor uw frankeermachine bij FP-Ruys.

Reclamestempel

Met een reclamestempel kunnen teksten, logo´s en afbeeldingen worden afgedrukt. U kunt zelf een stempel ontwerpen, maar wij bieden ook standaardstempels aan.

stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel
Het formaat van een reclamestempel voor uw frankeermachine

Reclamestempel (logo of eigen ontwerp)

Voor slechts € 49,- kunt u een nieuw reclamestempel bestellen.

Het ontwerp voor uw reclamestempel of uw logo kunt u eenvoudig toevoegen aan het bestelformulier. Wij maken de publiciteitsstempel voor u op maat.

Het ontwerp kunt u digitaal aanleveren als pdf, jpg, tif, of als Photoshop bestand. Om een mooie scherpe stempelafdruk te krijgen moet het ontwerp een minimale resolutie van 300 dpi hebben. Het reclamemateriaal mag altijd in een hogere resolutie of groter formaat worden aangeleverd. Aanleveren in een lagere resolutie of kleiner formaat resulteert in een onscherpe stempelafdruk.

Stempelformaat: 4,61 cm breed en 2,46 cm hoog
Resolutie: 300 dpi

Met dit formulier kunt u een bestand van max. 1 mb meesturen. Is het bestand van uw ontwerp groter dan 1 MB? Stuur het bestand dan na het verzenden van dit formulier naar service@fp-ruys.nl, onder vermelding van "Bijlage bij bestelling reclamestempel", samen met uw contactgegevens.

Publiciteitsstempel frankeerstempel - laat uw post opvallen met uw eigen ontworpen frankeerstempel
stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel
Standaard Frankeerstempel prettige Paasdagen

Standaard stempel

Uw post op een eenvoudig manier extra laten opvallen tijdens feestdagen of evenementen? Of aandacht vragen voor een goed doel of uw website/social media? Bestel dan een standaard reclamestempel.

U bestelt een reclamestempel  voor slechts € 49,-

Wij bieden stempels met de volgende thema's:

Thema social media en internet
Thema Goed doel en evenementen
Thema Zakelijke Post
Thema Opvallende Post
Thema Feestdagen

Naar de standaard stempels. U kunt de gekozen standaard stempel downloaden op uw computer, en daarna met het formulier op deze pagina uploaden en meesturen met uw bestelling.

Met dit formulier kunt u een (gedownloade) standaardstempel meesturen. Bij sommige stempels kunt u uw bedrijfsnaam, internetadres of @twitternaam of facebook.com/bedrijfsnaam plaatsen. U kunt de juiste gegevens melden in het veld "Bericht".

stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel

Kosten per stempel

Adreswijziging: afhandeling en nieuw adresstempel

Voor de administratieve afhandeling van de verhuizing van uw organisatie en frankeermachine rekenen wij € 195*,- administratie- en productiekosten. Heeft u uw verhuizing al aan ons doorgegeven? Dan kunt via onderstaand formulier een nieuw adresstempel bestellen.

Als u uw verhuizing nog niet aan ons heeft doorgegeven kunt u ook het serviceformulier Wijziging(en) doorgeven gebruiken. U kunt dan tegelijkertijd een nieuw adresstempel bestellen.

Reclamestempel en internetstempel

Een nieuw reclamestempel kost 49,-*.


* Als u adresstempel bestelt voor een Ultimail frankeermachine worden 100,- extra montagekosten berekend.

Publiciteitsstempel - wij steunen Serious Request
stempeldesigner voor uw frankeerstempel, adresstempel frankeermachine of publiciteitsstempel

Bestel uw stempels via dit formulier

Voor het maken van een adresstempel gebruiken wij de adresvelden uit dit formulier (adres op adresstempel, postcode op adresstempel en plaats op adresstempel).


Wij sturen uw adresstempel naar het adres van uw organisatie. Als de stempel naar een ander adres moet worden verzonden kunt u dit aangeven in het veld Bericht.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, tif, eps, png, eps, pds.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Verhuizing?

  Heeft een nieuw adresstempel nodig omdat uw organisatie gaat verhuizen? Geef uw verhuizing dan ook aan ons door via onze speciale pagina Wijziging(en) doorgeven.

  Bezorging

  Het door u bestelde stempel wordt binnen twee weken naar het (nieuwe) locatie adres verzonden. Betreft het een verhuizing, dan wordt het stempel door ons nooit voor de verhuisdatum verzonden.

  Contact met FP-Ruys

  Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Telefoon (088) 789 72 22.

  bel mij terug fp-ruysBel mij terug
  stuur een bericht naar fp-ruysStuur een bericht
  storing-24Storing melden