Navigator Plus


Krijg inzicht met moderne rapportage tools

Uw PostBase frankeerunit wordt standaard geleverd met Navigator Basic software. Deze software geeft u toegang tot alle functies van uw frankeerunit en biedt de mogelijkheid het maximale uit uw frankeersysteem te halen.

Maar... met Navigator Plus krijgt u volledige controle. Het is het zelfs mogelijk om élke porto-transactie vast te leggen, wat betekent dat gedetailleerde en historische rapporten kunnen worden geanalyseerd en geëxporteerd, hiermee kunt u zien wat uw verzendkosten doen op gebruikers-, kostenplaats- of afdelingsniveau, zowel op dit moment als uit het verleden.

Navigator Plus voor Postbase frankeertoestel

Ja, ik wil meer inzicht

Wij adviseren u graag vrijblijvend over deze Upgrade. Bel 0900 370 78 97 of stuur het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Haal het maximale uit uw Postbase frankeertoestel met Navigator Plus software. Met Navigator Plus kunt u uw poststroom volledig analyseren en controleren.

Maar er is meer ...

Ook het invoeren van handmatige boekingen, zoals bijvoorbeeld de kosten van een Port Betaald zending op een bepaalde kostenplaats, is mogelijk. In de rapportage die u vervolgens over deze kostenplaats maakt, zijn dan zowel de reguliere-  als bijzondere portokosten in 1 oogopslag inzichtelijk. Het achteraf omzetten van reeds gemaakte boekingen naar een andere kostenplaats onderstreept nogmaals de maximale controle die u krijgt met Navigator Plus.

Rapportages zoals u het wilt

Met de geïntegreerde datum selectie bepaald u het overzicht van uw rapportage. Of dit nu per jaar, maand of per dag is, Navigator Plus maakt het mogelijk. Kies vervolgens om rapportages direct te bekijken, uit te printen of te exporteren. De extra opties van deze upgrade geven u een unieke mogelijkheid uw post-stroom volledig te analyseren.

Wilt u ook volledige controle over uw portokosten? Kies dan voor een upgrade naar Navigator Plus.

Rapportages zoals u het wilt.
Navigator Plus voor goed, goedkoop en snel frankeren

Systeemvereisten

  • Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 (32- of 64-bits)
  • Processor: Pentium min. 1.00 GHz.
  • Schermresolutie: min. 800 x 1210 (h. x b.)
  • RAM: min. 1 GB.
  • Vrije ruimte harddisk: min. 1.0 GB.
  • USB-poort
  • Adobe Reader

Overstappen zonder moeite

Een overstap naar Navigator Plus gaat éénvoudig. Maakt u al gebruik van Navigator Basic dan is opnieuw software installeren niet nodig! Neem contact op met FP-Ruys voor uw Upgrade naar Navigator Plus. 

Bel vrijblijvend naar onze serviceafdeling via 0900 370 78 97, of stuur het formulier bovenaan de pagina in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Navigator Plus voor uw Postbase frankeertoestel