NetSet en NetSet2 voor frankeermachine


NetSet is de standaard afrekenmethode van PostNL voor frankeermachines: Met NetSet wordt vooraf frankeertegoed in de frankeermachine geladen. Dit gebeurt via een (analoge) telefoonlijn, via internet of via een GSM modem.

Wat is NetSet?

NetSet voor frankeermachines wil zeggen dat de frankeermachine maandelijks minimaal één keer in contact staat met het netwerk van PostNL. Een van de belangrijkste voordelen hiervan is dat u het door u benodigde frankeertegoed vooraf in de machine kunt laden. Er hoeven geen tellerstanden meer te worden genoteerd en er is geen eindafrekening meer nodig. Al deze administratieve rompslomp vervalt. Met NetSet kunt u dus bijzonder eenvoudig, op elk gewenst moment, uw frankeertegoed opladen.

Veilig frankeren met de Netset frankeermachine van FP-Ruys
FP-Ruys is volledig Netset gecertificeerd

Wat is NetSet2?

NetSet2 is een uitbreiding op het bestaande NetSet. De NetSet2 frankeermachines hebben dezelfde basisfuncties als de bestaande NetSet frankeermachines. In vergelijking met de NetSet heeft de NetSet2 frankeermachine een aantal verbeteringen:

  1. 1. De NetSet2 frankeermachine maakt een frankeerafdruk waarin een tweedimensionale barcode is opgenomen. Dit maakt het voor u mogelijk om in de toekomst toegevoegde waarde diensten af te nemen bij PostNL, bijvoorbeeld een vorm van Track & Trace.
  2. 2. De nieuwe NetSet2 frankeermachine is milieuvriendelijker, omdat blauwe inkt geen fluor bevat. De rode inkt van de bestaande frankeermachines bevat dit wel.
  3. 3. Doordat de 2d barcode de authenticiteit van uw frankeerafdruk bepaalt, kunnen fraudegevallen opgespoord worden.
  4. 4. Het nieuwe systeem maakt het mogelijk om met btw belaste producten te frankeren.

Onze nieuwe generatie frankeermachines frankeren met Netset 2.

Wat is het verschil tussen Netset1 en Netset2?
FP-Ruys is volledig Netset gecertificeerd
Postbase Mini verbindingen voor opladen via Netset2

Hoe werkt NetSet?

Het opladen vindt plaats via een analoge telefoonlijn of via internet. Op een beveiligde manier wordt informatie uitgewisseld en kan frankeertegoed worden geladen.

Voor deze uitwisseling van gegevens moet de frankeermachine 1x per maand enkele minuten met een centrale computer verbonden zijn. Het inbellen met een PostBase of PostBase Mini is gratis. Inbellen met een ouder model machine kunt u 14x per jaar kosteloos doen. Vanaf de 15e keer betaalt ca. € 1,40 per keer.

FP-Ruys is volledig Netset gecertificeerd

Ontvang ik extra korting op mijn portokosten?

Met een frankeermachine ontvangt u 12% extra korting op uw portokosten (gebaseerd op de posttarieven van 01-01-2016). Op een standaard brief van 20 gram bespaart u iedere keer 8 cent! Dat tikt lekker aan!

Een frankeermachine!

De frankeermachines van FP-Ruys zijn NetSet gecertificeerd en bieden u alle gemakken van een moderne frankeermachine. Bijvoorbeeld een geïntegreerde postweegschaal, het afdrukken van tekstberichten en de chipcard, waarmee u maximale controle heeft over het gebruik van de frankeermachine.

Huren of kopen?

Voor een vast laag bedrag per maand huurt u een NetSet frankeermachine. Dit bedrag is inclusief het door PostNL verplicht gestelde onderhoud. Wij noemen dit frankeren zonder investeren. Wanneer u een NetSet frankeermachine koopt, betaalt u eenmalig het aankoopbedrag. Hiernaast betaalt u jaarlijks voor het door PostNL verplicht gestelde onderhoud.

Frankeren met Netset 2 van PostNL
FP-Ruys is volledig Netset gecertificeerd
Interesse in een Netset frankeermachine van FP-Ruys? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Interesse?

Wilt u weten hoe een frankeermachine kan zorgen voor een professionele, eenvoudige en snelle frankering van uw post? En een forse besparing op uw portokosten?

Bekijk het volledig assortiment van FP-Ruys of neem direct vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via (088) 78 97 135 of . Wij voorzien u graag van advies!