FPi 6700 couverteermachine


Professioneel couverteren

De FPi 6700 couverteermachine bouwt voort op de FPi 5700 en biedt dezelfde basisfuncties, maar biedt hogere prestaties en een scala aan extra functies en componenten. De machine is gemaakt voor het couverteren van grotere hoeveelheden post.

Het systeem kan vrijwel elke postverwerkingstaak uitvoeren.

Gemaakt voor hoge volumes

De maximale configuratie, 2 maxi feeders gecombineerd met high capacity toevoerstation, maakt het mogelijk het systeem met meer dan 3.000 vellen papier te laden. Een high-capacity toevoerstation, voor maximaal 1.000 enveloppen, zorgt voor een constante toevoer van enveloppen.fp-ruys-couverteren-frankeren

Wij geven u graag advies over couverteren met de FPi 6700. Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

FPi 6650 couverteermachine

Toe aan meer efficiency?

Bel (088) 789 71 35 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of vul uw gegevens in, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Couverteer met een couverteermachine of enveloppen vulmachine van FP-Ruys -
Fpi6600 Envelophopper Conveyor Stacker
Fpi6600 Envelophopper Conveyor Stacker

Flexibele uitvoermogelijkheden

De zij-uitvoer is standaard en kan afhankelijk van de instelling de brieven zowel links als rechts uitwerpen.

Deze conguratie leent zich vooral voor de toevoeging van een transportband (conveyor stacker) met een capaciteit van 1.000 enveloppen. Bij een compactere opstelling kan gekozen worden voor de vertical stacker met een capaciteit van 500 enveloppen.

Bespaar tijd en geld met couverteren. Met een couverteermachine van FP-Ruys
Couverteren met de FPi6600 Versafeeder

Versafeeder

De versafeeder is ontwikkeld voor het invoeren van extra dikke documenten of brochures. De versafeeder kan als aparte module in de configuratie van de FPi 6700 couverteermachine worden opgenomen.

De FPi 6600 couverteermachine van FP-Ruys zorgt voor het automatisch verzamelen, vouwen, vullen en sluiten van uw post, oftewel couverteren.
Fpi 660 Ruime keuze in invoerstations

FPi6720  |  FPi6730  | FPi6740  |  FPi6750  |  FPi6760

Ruime keuze in invoerstations

In de afbeeldingen ziet u de standaardconfiguratie van de verschillende modellen met twee tot zes automatische toevoerstations en op de FPI 6730 en FPi 6750 een high capacity invoerstation.

Professioneel couverteren met de FPi 6600.
Couverteren met de special feeder en maxi feeder

Special feeder en Maxi feeder

Optioneel kunnen andere toevoerstations gekozen worden. Stel uw configuratie samen uit de verschillende toevoerstations: high-capacity feeder (A4), short tray feeder (A5), automatic feeder(A4), special feeder(A4), maxi feeder (A5).

Speciale materialen zoals antwoordenveloppen of voorgevouwen documenten voert u toe met de maxi feeder. Bij extra glad papier kiest u voor een special feeder. Vrijwel alle soorten bijlagen kunnen hiermee worden verwerkt.

Bestel een FPi 6600 couverteermachine bij FP-Ruys: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit, start nu met couverteren
Couverteren met intelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

De FPi 6600 couverteermachine van FP Ruys zorgt voor het automatisch vergaren, vouwen, vullen en sluiten van uw post.
Energiezuinig couverteren

Spaarstand

Om energie te besparen, schakelt de machine automatisch over naar de stand-by stand als deze niet actief gebruikt wordt.

Couverteren met Real Sheet Control

Couverteren met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten.

De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Couverteren is het automatisch vergaren, vouwen, vullen, plakken en verzenden van uw post. Couverteren levert een enorm tijdwinst op en zorgt voor een besparing op vele uren saai handwerk.
FP-Ruys geeft graag advies over het couverteren van uw post.

Interesse in couverteren?

Wilt u weten hoe een couverteermachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem contact op met ons deskundige salesteam via (088) 78 97 135. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?

Download de folder met ons assortiment couverteermachines.

  Couverteren met Fpi Couverteermachines