FPi 5700 couverteermachine


De veelzijdige couverteermachine

Met de FPi 5700 couverteermachine heeft u een modulaire machine, waar mee u snel grote aantallen documenten kunt couverteren. De machine laat zich eenvoudig bedienen met het kleuren touchscreen. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie met de machine aan de slag.

De couverteermachine is uitgerust met een groot aantal basisfuncties die met diverse opties kunnen worden uitgebreid, zodat u precies de configuratie kiest die past bij het postvolume van uw organisatie.fp-ruys-couverteren-frankeren

Wij geven u graag advies over de FPi 5700 couverteermachine. Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

Start ook met efficiënt couverteren

Toe aan meer efficiency?

Bel (088) 789 71 35 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of vul uw gegevens in, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

De FPi 5600 couverteermachine van FP-Ruys Nederland zorgt voor het automatisch vouwen, vullen en sluiten van uw post.

Ruime keuze in invoerstations

In de afbeeldingen ziet u de standaardconfiguratie van de verschillende modellen met twee tot zes automatische toevoerstations en op de FPI 5730 en FPi 5750 een high capacity invoerstation.

Couverteer al uw post met een couverteermachine van FP-Ruys.

FPi5720  |   FPi5730   |   FPi5740   |   FPi5750   |   FPi5760

Bestel de FPi 5600 couverteermachine bij FP-Ruys: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit met automatisch couverteren
Fpi 5730

Flexibele uitvoer

Naast de standaard omslag uitvoer kan optioneel gekozen worden voor een zijuitvoer (links of rechts) eventueel aangevuld met een gesynchroniseerde transportband (conveyor stacker), of voor een verticale hoge capaciteit stapelaar (vertical stacker).

Met de FPi 6600 couverteermachine hoeft u nooit meer handmatig uw post te vouwen, vullen en sluiten.

Special feeder en Maxi feeder

Optioneel kunnen andere toeverstations gekozen worden. Stel uw configuratie samen uit de verschillende toevoerstations: high-capacity feeder (A4), short tray feeder (A5), automatic feeder(A4), special feeder(A4), maxi feeder (A5).

Speciale materialen zoals antwoordenveloppen of voorgevouwen documenten voert u toe met de maxi feeder. Bij extra glad papier kiest u voor een special feeder. Vrijwel alle soorten bijlagen kunnen hiermee worden verwerkt.

Couverteren is het automatisch verwerken van uw uitgaande post
ntelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Bespaar geld door automatisch couverteren
Eco

Spaarstand

Om energie te besparen, schakelt de machine automatisch over naar de stand-by stand als deze niet actief gebruikt wordt.

Real Sheet Control

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Vouw en voeg in met de couverteermachines van FP-Ruys
Interesse in couverteren? Wij geven u graag advies of een vrijblijvende offerte

Interesse in couverteren?

Wilt u weten hoe een couverteermachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem contact op met ons vriendelijke salesteam via (088) 78 97 135. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?

Download de folder met ons assortiment couverteermachines.

  FPi Couverteermachines van FP-Ruys