FPi 4700 couverteermachine


Couverteren met de FPi 4700

De FPi 4700 is een intelligente couverteermachine (enveloppenvulmachine) met een voortreffelijke performance. De hoogstaande techniek van de machine zorgt voor een zo hoog mogelijk comfort voor de gebruiker.

De FPi 4700 couverteermachine is uniek met het full colour touch-screen, waardoor de bediening van het couverteermachine snel en gebruiksvriendelijk is.fp-ruys-couverteren-frankeren

Wij geven u graag advies over de FPi 4700. Vul uw gegevens in voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.

Couverteermachine FPi 4700 van FP-Ruys

Toe aan meer efficiency?

Bel (088) 789 71 35 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of vul uw gegevens in, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Couverteren met FP-Ruys

Geschikt voor elk bedrijf

Het innovatieve ontwerp van de FPi 4700 kan uitgevoerd worden met twee of drie automatische toevoerstations om perfect tegemoet te komen aan uw behoeften. Elk station is multifunctioneel en kan een verscheidenheid aan documentformaten verwerken.

Wanneer speciale materialen, zoals glanzend of zwaarder papier verwerkt moeten worden, kan gekozen worden voor een Special-Automatic toevoerstation.

De FPi 4700 heeft een compact ontwerp en een laag geluidsniveau. Hiermee is de FPi 4700 omslagvulmachine zeer geschikt voor elke kantooromgeving.

Couverteren met FP-Ruys
FPi 4720 Eén high-capacity toevoerstation en één standaard toevoerstation

FPi 4720
Eén high-capacity toevoerstation en één standaard toevoerstation.

FPi 4720S Eén high-capacity toevoerstation en één Special Automatic toevoerstation voor de verwerking van glanzend of zwaarder papier

FPi 4720S
Eén high-capacity toevoerstation en één Special Automatic toevoerstation voor de verwerking van glanzend of zwaarder papier.

FPi 4730 Drie standaard toevoerstations

FPi 4730
Drie standaard toevoerstations

FPi4730S twee automatische toevoerstations en een speciaal toevoerstation voor glanzend en zwaarder papier.

FPi 4730S
Twee standaar toevoerstations (a4) en een speciaal toevoerstation voor glanzend of zwaarder papier.

Vier configuraties

De FPi 4700 heeft vier verschillende basisconfiguraties.

Couverteren met FP-Ruys

Maxifeeder voor bijlagen

De Maxifeeder is speciaal geschikt voor het verwerken van bijlagen en retour-omslagen. Een high-capacity toevoerstation, ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden materiaal, vermindert de tijd die nodig is voor het herladen van de machine. De automatische systeeminstelling zorgt voor een efficiënte verwerking van uw documenten. Het is mogelijk om de meest voorkomende jobs op te slaan in het systeemgeheugen.

Couverteren met FP-Ruys

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Bestel uw enveloppen vulmachine bij FP-Ruys

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Real sheet control controleert meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en voorkomt dubbele invoer.
Couverteren met FP-Ruys - Bestel uw enveloppen vulmachine bij FP-Ruys
Neem contact op met FP-Ruys - voor meer informatie over couverteren en couverteermachines

Interesse?

Wilt u weten hoe een couverteermachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?

Download de folder over onze couverteermachines.

FPi Couverteermachines van FP-Ruys

Toe aan meer efficiency?

Bel (088) 789 71 35 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of vul uw gegevens in, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.