FPi 2700 couverteermachine


Snel en eenvoudig couverteren

Voor het snel en eenvoudig couverteren van  uw brieven, mailings, facturen, loonstroken en andere documenten met of zonder bijlagen.

De FPi 2700 couverteermachine of enveloppenomslagvulmachine biedt u gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij het verwerken van uw dagelijkse post en of mailings. De machine vouwt documenten met verschillende formaten in C5/6, C6/5 en C5 enveloppen en plakt de enveloppen dicht.

Maar ook alleen vouwen is mogelijk, zo maakt u eenvoudig mooie brochures of flyers. De FPi 2700 couverteermachine kan zeer uiteenlopende opdrachten verwerken: van uw dagelijkse post tot aan grote reclamemailings.

Antwoordkaarten, voorgevouwen documenten, flyers of retouromslagen kunnen eenvoudig als bijlage worden toegevoegd. Met zijn compacte formaat en lage geluidsniveau is de FPi 2700 ontwikkeld om kleine tot middelgrote postvolumes te verwerken en is dus de ideale couverteermachine in elke kantooromgeving.

Couverteren met een FPi 2700 couverteermachine

Toe aan meer efficiency?

Bel ons voor advies of een vrijblijvende offerte (088) 789 71 35. Of vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys

Vier verschillende configuraties voor couverteren

De FPi 2700 couverteermachine is leverbaar in vier verschillende configuraties. Afhankelijk van de gewenste toepassing kiest u voor een systeem met een of twee "automatische toevoerstations (feeders)".

Twee toevoerstations gebruikt u wanneer u in hoog tempo wilt couverteren. Terwijl u de ene feeder bijvult, werkt de machine vanuit de andere (tandemfunctie).  Een tweede feeder gebruikt u ook wanneer u twee documenten in een envelop verpakt, waarbij de twee documenten als losse stapels worden aangeleverd.

Wanneer u ook A5 bijlagen, zoals antwoordkaartjes of antwoordenveloppen wilt toevoegen, kiest u voor een "short-tray-feeder".

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys
Couverteren met een FPi 2310 1x automatic feeder (A4)

FPi 2710
1x automatic feeder (A4)

Couverteren met een FPi 2315 met 1x automatic feeder (A4) en 1x short tray feeder (A5)

FPi 2715
1x automatic feeder (A4)
1x short tray feeder (A5)

Couverteren met een FPi 2320 2x automatic feeder (A4)

FPi 2720
2x automatic feeder (A4)

Couverteren met een FPi 2325 2x automatic feeder (A4) 1x short tray feeder (A5)

FPi 2725
2x automatic feeder (A4)
1x short tray feeder (A5)

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys
Couverteren met een intuitief touchscreen

Intuitief touchscreen

De FPi 2700 couverteermachine laat zich eenvoudig bedienen door middel van een touchscreen. U volgt eenvoudig de symbolen en de FPi 2700 stelt zich automatisch in. Gemak dient de mens. Veel gebruikte instellingen roept u eenvoudig op uit het geheugen. U kunt tot 15 verschillende "jobs" in het geheugen vastleggen.

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys
Intelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s.

Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bij elkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document.Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Dat is nog eens handig couverteren!

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys
Zekerheid met Real Sheet Control

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys

Interesse?

Wilt u weten hoe een couverteermachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een automatisch couverteren kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem contact op met ons vriendelijke salesteam via (088) 78 97 135. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over couverteren?

Download de folder over onze couverteermachines.

FPi Couverteermachines van FP-Ruys

FP-Ruys adviseert u graag over couverteren met onze couverteermachines