FPi 2500 couverteermachine


Intelligent, compact en eenvoudig

Met een FPi 2500 couverteermachine/enveloppenvulmachine kunt u snel en eenvoudig couverteren. De FPi 2500 is leverbaar in vier verschillende configuraties die volledig modulair zijn.

Mailingbrieven, facturen, aanmaningen, loonstroken of andere documenten worden door het FPi 2500 couverteersysteem eenvoudig en snel verwerkt. De documenten worden in de juiste volgorde verzameld, gevouwen en in de envelop gestoken, waarna de envelop wordt dicht geplakt.fp-ruys-couverteren-frankeren

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de FPi 2500. Vul uw gegevens aan de rechterzijde van deze pagina en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

Couverteren met de FPi 2500

Toe aan meer efficiency?

Bel (088) 78 97 135 voor advies of een vrijblijvende offerte. Of laat hier uw gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Bespaar tijd en geld met een couverteermachine van FP-Ruys.
FPi 2500 kleuren touchscreen

Eenvoudig couverteren

De FPi 2500 is heel eenvoudig te bedienen. Zet de machine aan, leg papier in een toevoerstation en druk op start. De FPi 2500 herkent het papierformaat en stelt zichzelf in. Iedere instelling en actie is zichtbaar in het grote kleuren touchscreen. Instellingen die u vaker wilt gebruiken kunnen worden opgeslagen en weer worden opgeroepen. De bediening is logisch en intuïtief. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie direct met de machine werken.

Bestel een couverteermachine - enveloppenvulmachine bij FP-Ruys: start met couverteren en minimaliseer uw kosten.

Verschillende formaten

De machine vouwt documenten met verschillende formaten in C5/6, C6/5 en C5 omslagen. Maar ook alleen vouwen is mogelijk, zo maakt u eenvoudig mooie brochures of flyers. De FPi 2500 leent zich voor zeer uiteenlopende opdrachten: van de verwerking van dagelijkse post tot aan grote reclamemailings.

Antwoordkaarten, voorgevouwde documenten, flyers of retouromslagen kunnen eenvoudig als bijlage worden toegevoegd. Het nieuw ontworpen bijlage station is zeer toegankelijk en kan eenvoudig worden bijgevuld. Met zijn compacte formaat en lage geluidsniveau is de FPi 2500 ontwikkeld om kleine tot middel grote postvolumes te verwerken en is dus de ideale couverteermachine in elke kantooromgeving.

Couverteer met een couverteermachine of enveloppenvulmachine van FP-Ruys: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit. Bespaar op uw postuitgaven.

Duidelijk display

De FPi 2510 omslagvulmachine wordt aangestuurd via het touchscreen. Duidelijke symbolen en kleuren tonen in een oogopslag wat de status van de machine is.

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Bespaar  op uw postuitgaven door automatisch couverteren - met een couverteermachine.

Intelligente documenttoevoer

Met barcodes op uw documenten kunt u de omslagvulmachine aansturen. Zo kunt u selectief bijlagen toevoegen en kunnen batches worden verwerkt waarbij iedere envelop een wisselend aantal documenten heeft. De software van de FPi 2500 stuurt en controleert dit proces, zodat u er volledig zeker van bent dat de juiste documenten in de juiste omslag zitten.

Couverteren met een couverteermachine van FP-Ruys: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit.
FPi 2500 omslag en vulsysteem is leverbaar in vier verschillende configuraties die volledig modulair zijn
Couverteren: een couverteermachine kan uw postproces automatiseren, versnellen en verbeteren.
Vragen over couverteren? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met FP Ruys

Interesse?

Wilt u weten hoe een couverteermachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een couverteermachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via (088) 78 97 135. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie?

Download onze folder over couverteermachines.

FPi Couverteermachines van FP-Ruys